Λαβράκι με λαχανικά τυλιγμένο σε λαδόκολλα και βαλσαμική κρέμα με φρέσκο πορτοκάλι Cretan Nectar

 45 λεπτά  2 μερίδες  Gluten Free
Cretan Nectar
Συνταγή απο:
Tsivourakis Ioannis

Συστατικά

  • 2 λαβράκια
  • 2 κ.σ. βαλσαμική κρέμα με φρέσκο πορτοκάλι Cretan Nectar
  • 1 κ.σ. λευκό βαλσαμικό ξίδι Cretan Nectar
  • 100ml Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο
  • 2 κ.γ. θαλασσινό αλάτι
  • 1 καρότο
  • ½ ματσάκι μάραθο
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 κολοκυθάκι
  • 3 κ. κουνουπίδι
  • ½ πράσο (το λευκό μέρος μόνο)
  • Λεμονόφλουδες

Βήματα

  1. Κόβουμε τα λαχανικά σε κύβους και τα τσιγαρίζουμε σε ένα τηγάνι με λίγο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και αλάτι.
  2. Αφαιρούμε το κόκκαλο από τη μέση χωρίς να χωρίσουμε το λαβράκι στα δυο. Στη συνέχεια το γεμίζουμε με τα λαχανικά, την βαλσαμική κρέμα με πορτοκάλι και το λευκό βαλσαμικό ξίδι Cretan nectar, το τυλίγουμε στη λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C  για 30 λεπτά.
  3. Για να σερβίρουμε, κόβουμε τη λαδόκολλα με ένα ψαλίδι και ραντίζουμε με ελαιόλαδο και διακοσμούμε με βαλσαμική κρέμα με φρέσκο πορτοκάλι Cretan Nectar.