Καπνιστές μελιτζάνες με αυγοτάραχο και βαλσαμική κρέμα με μέλι Cretan Nectar

 30 λεπτά  3 μερίδες  Gluten Free
Cretan Nectar
Συνταγή απο:
Apostolakis Ioannis

Συστατικά

  • 1 τμχ.  μελιτζάνα
  • 1 κ.σ μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. βαλσαμική κρέμα με μέλι της Cretan Nectar
  • 2 κ.σ. γιαούρτι ή κρεμώδες τυρί
  • 3 φέτες αυγοτάραχο ή 1 κ.σ αυγά σολομού
  • 1 κ.σ. χυμό λεμόνι
  • Ανθό αλατιού, πιπέρι

Βήματα

  1. Ψήνουμε ολόκληρη τη μελιτζάνα σε ψησταριά ή σε φούρνο.
  2. Καθαρίζουμε και παίρνουμε την ψίχα, στη συνέχεια την ψιλοκόβουμε και προσθέτουμε τον μαϊντανό, το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, την βαλσαμική κρέμα με μέλι της Cretan Nectar, αλάτι, πιπέρι  και αναμιγνύουμε.
  3. Προσθέτουμε το χυμό λεμόνι στο γιαούρτι ή στο κρεμώδες τυρί και
  4. τελειώνοντας τοποθετούμε το αυγοτάραχο.