H Βαλσαμική Κρέμα της Cretan Nectar με φρέσκο Πορτοκάλι… παίρνει βραβείο στη γεύση!

Τα Great Taste Awards είναι ένας διεθνής διαγωνισμός που βραβεύει κάθε χρόνο τα καλύτερα τρόφιμα και ποτά από όλον τον κόσμο. Θεωρούνται τα βραβεία ‘‘όσκαρ’’ στον τομέα των τροφίμων με κριτική επιτροπή έμπειρους γευσιγνώστες, Chefs, μάγειρες, ιδιοκτήτες εστιατορίων, παραγωγούς κ.τ.λ.

Η Βαλσαμική κρέμα με φρέσκο πορτοκάλι της Cretan Nectar διακρίθηκε για την καινοτομία στον τρόπο παραγωγής της, τη μοναδικότητα στη γεύση και την εξαιρετική ποιότητα της. Δημιουργείται από συμπυκνωμένο μούστο λευκών σταφυλιών και φρέσκα, ολόκληρα, Κρητικά ζουμερά πορτοκάλια βιολογικής καλλιέργειας ενώ χαρακτηρίζεται για τη δροσερή φρουτώδη γεύση και τα έντονα αρώματα της.

Πρόκειται για έναν ισορροπημένο και απόλυτα φυσικό συνδυασμό χωρίς συντηρητικά, πρόσθετα και χρωστικές που διατηρεί στο μέγιστο τα θρεπτικά συστατικά του φρούτου λόγω της άθερμης επεξεργασίας που υφίσταται.

Αποτελεί βάση για τη δημιουργία πιάτων αυθεντικής μεσογειακής κουζίνας και συνθέτει την απόλυτη γαστρονομική απόλαυση.
Συνδυάζεται ιδανικά με ψητό κρέας, ψάρι, ποικιλίες τυριών ενώ χρωματίζει γευστικά φρέσκες σαλάτες, φρουτοσαλάτες, cheesecake, παγωτό και γιαούρτι.

Οι κριτές είπαν για τη Βαλσαμική κρέμα με φρέσκο πορτοκάλι της Cretan Nectar:

‘‘ … ο ουρανίσκος κατακλύζεται από μια ευχάριστη μίξη απαλού ξιδιού και ζωηρής γεύσης πορτοκαλιού … η υφή είναι μάλλον προκλητική … η γεύση μας συνεπήρε … ’’
‘‘ … Είναι κάτι ασυνήθιστο και καινοτόμο, το άρωμα πορτοκαλιού στη μύτη, μας κίνησε το ενδιαφέρον … δοκιμάζοντας το είδαμε ότι το πορτοκάλι κόβει όμορφα την οξύτητα του ξιδιού … μας προκάλεσε έκπληξη… ’’

 

 

Φυσικά … Cretan Nectar!