Γαρίδες με Μους Αβοκάντο και βαλσαμική κρέμα με φρέσκο πορτοκάλι Cretan Nectar

 30 λεπτά  4 μερίδες  Gluten Free
Cretan Nectar
Συνταγή απο:
Tsivourakis Ioannis

Συστατικά

Για τη Μους:

  • ½ αβοκάντο
  • 1 κ.σ χυμό λεμονιού
  • 1 κ.σ Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο
  • Θαλασσινό αλάτι

Για τις γαρίδες:

  • 8 γαρίδες
  • ½ αβοκάντο σε κύβους
  • 1 κ.σ αγγούρι σε κύβους
  • 6-7 φιλέτα γκρέιπφρουτ
  • Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο με μανταρίνι της Cretan Mythos
  • Κόκκους καφέ

Βήματα

  1. Τσιγαρίζουμε τις γαρίδες σε ένα τηγάνι με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και αλάτι.
  2. Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά για τη mousse αβοκάντο σε ένα μπλέντερ για δυο λεπτά.
  3. Βάζουμε τη Μους σε μια διάφανη τσάντα και σχηματίζουμε ένα σαλιγκάρι ζωγραφίζοντας το πιάτο.
  4. Τοποθετούμε όλα τα υλικά γύρω από το πιάτο, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και διακοσμούμε με κόκκους καφέ.