Σαλάτα καρότου με τυρί φέτα και βαλσαμική κρέμα με φρέσκο πορτοκάλι Cretan Nectar

 15 λεπτά  4 μερίδες  Vegan  Gluten Free
Cretan Nectar
Συνταγή απο:
Tsivourakis Ioannis

Συστατικά

  • 220 γρ. καρότα (ξύνουμε τη σάρκα ούτως ώστε να δημιουργήσουμε λεπτές λωρίδες)
  • 80 γρ. τυρί φέτα
  • 1 πορτοκάλι με φιλεταρισμένη σάρκα
  • 40 γρ. σταφίδες
  • 40 γρ. σπασμένα  καρύδια
  • 60 ml Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο
  • Θαλασσινό αλάτι
  • 1 κ.σ. βαλσαμική κρέμα με φρέσκο πορτοκάλι Cretan Nectar
  • Φύλλα ρόκας
  • Λευκό βαλσαμικό ξίδι Cretan Nectar

Βήματα

  1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά (καρότα, θρυμματισμένο τυρί φέτα, τα φιλεταρισμένα κομμάτια πορτοκαλιού, τα καρύδια, το ελαιόλαδο, το θαλασσινό αλάτι και τη Βαλσαμική Κρέμα με πορτοκάλι Cretan Nectar.
  2. Διακοσμούμε με φύλλα ρόκας και Βαλσαμικό ξίδι.