Σαλάτα καρότου με τυρί φέτα και βαλσαμική κρέμα με φρέσκο πορτοκάλι Cretan Nectar
15 λεπτά4 μερίδεςVeganGluten Free
Συνταγή απο: Tsivourakis Ioannis
Συστατικά
Βαλσαμική Κρέμα με Πορτοκάλι
220 γρ. καρότα (ξύνουμε τη σάρκα ούτως ώστε να δημιουργήσουμε λεπτές λωρίδες)
80 γρ. τυρί φέτα
1 πορτοκάλι με φιλεταρισμένη σάρκα
40 γρ. σταφίδες
40 γρ. σπασμένα καρύδια
60 ml Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο
Θαλασσινό αλάτι
1 κ.σ. βαλσαμική κρέμα με φρέσκο πορτοκάλι Cretan Nectar
Φύλλα ρόκας
Λευκό βαλσαμικό ξίδι Cretan Nectar
Βήματα
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά (καρότα, θρυμματισμένο τυρί φέτα, τα φιλεταρισμένα κομμάτια πορτοκαλιού, τα καρύδια, το ελαιόλαδο, το θαλασσινό αλάτι και τη Βαλσαμική Κρέμα με πορτοκάλι Cretan Nectar.