Toggle navigation
ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
ΠΑΛΑΙΩΣΗ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Φέτα τηγανιτή σε τραγανή κρούστα με Kρέμα Βαλσαμικού με φρέσκο Πορτοκάλι της Cretan Nectar
20 λεπτά
4 μερίδες
Συνταγή απο:
Patsis Vasilis
Συστατικά
Βαλσαμική Κρέμα με Πορτοκάλι
4 κομμάτια τυρί φέτα περίπου 100 γρ. το κάθε κομμάτι
2 αυγά
λίγο αλεύρι για το πανάρισμα
1/2 κούπα σουσάμι λευκό (προαιρετικά)
1/2 κούπα φρυγανιά τριμμένη
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Βαλσαμική Κρέμα με φρέσκο πορτοκάλι της Cretan Nectar
Βήματα
Κόβουμε μέτριες φέτες τυριού και τις ταμπονάρουμε μέσα στο αλεύρι ενώ προσέχουμε να μην έχουν πολλά υγρά.
Χτυπάμε τα αυγά και βουτάμε τις φέτες ξεχωριστά.
Στη συνέχεια τις ρίχνουμε μέσα στο μίγμα της φρυγανιάς με το σουσάμι και πανάρουμε και από τις δυο πλευρές.
Τις αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μια ώρα.
Στη συνέχεια τηγανίζουμε σε αρκετό ελαιόλαδο και σε μέτρια φωτιά για λίγα λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Σερβίρουμε με την κρέμα Βαλσαμικού και απολαμβάνουμε.